2019, Anul Porcului de Pamant

Anul 2019 este cunoscut in zodiacul chinezesc ca fiind Anul Porcului de Pamant, an care incepe pe 5 februarie 2019 si se incheie pe 24 ianuarie 2020. Astrologia chinezeasca descrie acest an ca fiind unul guvernat de noroc, bucurie, generozitate si dragoste.

Porcul de Pamant sugereaza ca in acest an ar trebui ca oamenii sa se axeze spre actiuni bine puse la punct, proiecte clare cu obiective ambitioase care aduc foloase pe masura.

Anul acesta se pune accent pe tranzactiile comerciale si industriale. Relatiile de munca se imbunatatesc considerabil, in timp ce succesul profesional tine in special de a comunica intens cu oameni influenti din jurul dumneavoastra. In activitatile profesionale trebuie sa ne purtam atent cu persoanele care ne pot ajuta in ascensiunea profesionala, orice iesiri necontrolate putand zadarnici eforturile noastre de a evolua.

Cel mai bine in cariera se vor desfasura cei nascuti sub urmatoarele semne zodiacale: Sarpe, Sobolan, Iepure, Oaie. Acestia isi fixeaza teluri inalte, au energie si sunt dispusi sa profite de orice oportunitate pe care o intalnesc. Rezultatele muncii lor se vor vedea in lunile iulie si octombrie 2019.

Nativii din Tigru, Cal, Maimuta si Porc vor avea o perioada favorabila spre finalul lunii februarie, pe parcursul lui martie, dar si din octombrie catre sfarsitul anului 2019.

Prudenta si securitatea financiara va guverna anul 2019, tuturor zodiilor fiindu-le recomandat sa-si urmareasca atent cheltuielile si sa nu investeasca capital sau sentimente in afaceri discutabile sau indivizi dubiosi.

Elemente ale Porcului de Pamant

Culorile anului 2019 guvernat de Anul Porcului de Pamant sunt galben, maro si cenusiu, care pot fi contrabalansate pentru un plus de noroc cu rosu si alb.

In Anul Porcului de Pamant, numerele care poarta noroc sunt socotite a fi 4, 6, 8, iar zilele norocoase sunt recunoscute ca fiind cele din a doua, a saptea, a zecea si a unsprezecea a fiecarei luni din calendarul chinezesc.

Mistretul (Porcul) ocupa a XII-a casa in zodiacal chinezesc marcand un final al ciclului celor douasprezece semne zodiacale.

Semnaleaza o perioada binemeritata de odihna, reenergizare, de analiza si tragere a unor concluzii despre ceea ce ni s-a petrecut in ultimii 11 ani, si pregatirii noastre pentru intrarea intr-un nou ciclu astral, odata cu 2020, care va fi Anul Sobolanului de Metal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *