Compania Macro Suin, premiata la AGRO Pitesti 2018

Societatea Macro Suin a fost premiata, sambata, 28 aprilie 2018, pentru activitatea deosebita pe care o are in sectorul cresterii animalelor, in judetul Arges, in cadrul targului international de echipamente si utilaje agricole AGRO Pitesti, desfasurat intre 26 si 29 aprilie.

Diploma, prin care se recunoaste contribuita si rezultatele aduse de Macro Suin sectorului cresterii suinelor, in judetul Arges, a fost inmanata de Emilian Dragnea, prefectul judetului Arges, in cardul celei de-a III-a editii a AGRO Pitesti.

„Aceasta diploma reprezinta o apreciere atat din partea Ministerului Agriculturii prin Directia Judeteana, cat si din partea autoritatilor judetene cu privire la eforturile depuse de intregul colectiv al companiei noastre in activitatea pe care o desfasuram non-stop, zi de zi”, a declarat Catalin Ene, managerul Macro Suin.

In cadrul ceremoniei, George Caval, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges (CCI), a vorbit despre insemnatatea distinctiilor acordate producatorilor agricoli din judet.

“Diplomele acordate la AGRO Pitesti 2018 inseamna o recunoastere pe care organizatorii evenimentului vor sa o certifice fermierilor care contribuie la dezvoltarea agriculturii argesene”, a spus reprezentantul CCI Arges.

La eveniment a fost prezent si Danut Alexandru Potor, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Editia a III-a a AGRO Pitesti a fost organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arges, prin sustinerea Consiliul Judetean Arges, Institutia Prefectului judetul Arges, Directia pentru Agricultura a judetului Arges, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria orasului Mioveni si Primaria orasului Topoloveni.

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *