Curatenia de primavara, la Macro Suin

Curatenia de primavara este in toi la Macro Suin. Asa cum se intampla in orice gospodarie traditionala, primavara vine si la Ferma Macro Suin cu o curatenie generala, sub forma reparatiilor si a actiunilor desinate unui mediu mai curat.

Ferma Macro Suin nu se abate de la aceasta traditie in niciun an. Chiar daca aici este mereu curat, iar porcii au parte de cele mai bune conditii de trai, se gasesc in permanenta lucruri de facut, pentru ca starea lor de bine sa se mentina.

Suinele sunt animale foarte curioase si dornice sa exploreze. Reusesc sa deterioreze lucrurile din jurul lor destul de des, de aceea serviciul de mentenanta este mereu la datorie.

“Animalele sunt curioase si au nevoie de activitate. Apuca si trag de toate obiectele din jur, inclusiv de jucarii, cum le spunem noi materialelor ocupationale obligatorii”, iar acestea trebuie mereu reconditionate, spune Florin Popescu, sef Ferma Macro Suin.

Zapada tarzie cazuta si-a spus cuvantul si la ferma Macro Suin. Angajatii au avut grija ca aceasta sa nu impiedice desfasurarea normal a activitatilor din complex, nici la cadere nici dupa ce s-a topit.

De asemenea, saptamana trecuta, la Ferma Macro Suin, s-a primit un not nou lot de pomi. Acestia vor fi plantati pentru a completa perdeaua forestiera din jurul fermei a carei creare s-a inceput inca de acum cativa ani. Perdele forestiere au o foarte mare utilitate in apararea complexului impotriva vantului, dar aduce un mare beneficiu si comunitatii, deoarece contribuie la cresterea calitatii aerului.

Macro Suin face chiar si actiuni de ecologizare. Curatenia in jurul fermei, dar si pe raul Teleorman sunt doua lucrari extrem de importante la care Macro Suin a avut un rol foarte important. Conducerea spera ca prin aceste actiuni de ecologizare sa serveasca drept exemplu acelor locuitori care si-au aruncat gunoaiele pe albiile raului.

O ferma curata inseamna porci sanatosi,
carne delicioasa, mediu curat si oameni fericiti.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *