Macro Suin a implementat un sistem automatizat de alaptare a purceilor

Macro Suin a implementat un sistem automatizat de alaptare a purceilor in maternitate. Acest tip de alaptare a fost benefic pentru Ferma Macro Suin atat din punct de vedere al imbunatatirii fluxului de munca, cat si al sanatatii purceilor.

“Acest nou sistem a avut fost un real succes prin usurarea muncii angajatilor, purcei mai multi, mai sanatosi si mai mari langa fiecare scroafa”, spune Florin Popescu, sef-ferma Macro Suin.

Alaptarea prin sistemul automatizat ofera purceilor un start bun si o crestere sanatoasa. Purceii alaptati astfel au o mai mica variatie la intarcare, iar procesul funtioneaza mult mai bine, iar costurile de hrana sunt mult mai mici.

Sistemul automat de alaptare din ferma reducere considerabil timpul petrecut pentru omogenizarea pulberii. De asemenea, poate fi curatat zilnic fara a pierde o picatura de lapte.

Curatenia este elementul cheie pentru obtinerea unei cantitati mai mari de lapte de la inceput. Aceasta are ca rezultat o crestere a greutatii dupa intarcare si un purcel mai sanatos.

Acest sistem reduce foarte mult si nevoia de asistenta la alaptare preintampinandu-se astfel contactarea bacteriilor si virusurilor.

Prin alaptarea automata, purceii proveniti din maternitatea Macro Suin vin cu un plus de sanatate in momentul in care intra in colectivitate, astfel sporindu-si sansele sa devina suine adulte crescute in cele mai bune conditii, din care se va obtine carne de porc de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *