Macro Suin participa la conferinta “INDUSTRIA CARNII la RAFT”

Macro Suin participa la conferinta “INDUSTRIA CARNII la RAFT”, cea mai importanta intalnire a specialistilor din industria carnii din Romania. Evenimentul se va desfasura in perioada 25 – 27 aprilie 2018, la Hotel Lux Divina din Brasov.
La conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT” sunt asteptati peste 200 de participanti din industria carnii si retail, peste 20 de speakeri, lideri de opinie si specialisti consacrati. De asemenea, mai mult de 20 producatori din industria carnii isi vor expune produsele.

Macro Suin este cel mai important producator de carne din judetul Arges. Societatea produce carne de porc in sistem integrat si o distribuie sub forma de semicarcase in lanturi de magazine Metro, Auchan sau Carrefour, dar si in fabrici de preparate din carne din tara.

Complexul de crestere a porcinelor este format din baza de receptie cereale, fabrica de nutreturi combinate, ferma de reproductive si crestere a porcinelor si abator.

2 Comments

    1. Va multumim pentru urare! Acesta este si scopul participarii companiei Macro Suin la conferinata Industria Carnii la Raft, de la Brasov.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *