O noua traditie de Paste, preparatele din carne de porc

Ce ar fi daca anul acesta am crea impreuna o noua traditie de Paste? Macro Suin va propune sa aduceti pe mesele voastre preparatele din carne de porc in locul celor de oaie.

De ce carnea de porc?

Argumente pentru a inlocui carnea de oaie cu cea de porc in scopul prepararii mancarurilor de Paste putem gasi foarte multe, insa, astazi, vi le oferim doar pe cele mai puternice.

Carnea de porc este mult mai ieftina, fata de cea de oaie. Daca in piete carnea de miel urca in unele cazuri la peste 20 de lei kilogramul, cumparand carne de porc se pot face economii considerabile, deoarece un kilogram nu depaseste 12 lei.

Carnea de porc este mult mai usor de preparat, timpul petrecut de gospodine in bucatarie se reduce considerabil. De asemenea, din carnea de porc se pot prepara toate felurile traditionale de mancare romanesti care se gasesc pe masa de Paste: pastrama (de porc), drob (din organe de porc), sarmale sau chiar ciorba.

Carnea de porc are un gust placut si poate fi savurata chiar si de cei mai pretentiosi invitati la masa de Pasti. Exista multe persoane care nu mananca preparate din carne de miel din cauza gustului specific pe care il gasesc neplacut. Acestia nu trebuie sa renunte la mancarurile traditionale de Paste, ci doar sa le gateasca din porc.

Carnea de porc este satioasa si iti poate oferi energia necesara sa te ocupi de invitati si sa creezi impreuna cu acestia amintiri pascale de neuitat.

Carnea de porc este perfecta pe gratar, pentru aceia care vor sa ciocneasca oua la un picnic de Paste.

Acestea sunt doar cinci argumente pentru a alege carnea de porc la masa de Paste. Conditia pentru ca bucatele sa fie gustoase si alegerea sa fie potrivita este ca porcul de la care provine sa fie crescut in ferma, in bune conditii, sanatos, hranit natural, iar carnea lui sa fie poate chiar a porcului Deliciosul de Costesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *