Angajament confidentialitate

Angajamentul nostru privind confidentialitatea si protectia datelor dumneavoastra

SC MACRO SUIN SRL se angajeaza la cele mai inalte standarde de protectie a datelor dumneavoastra. Daca informatiile de mai jos nu raspund la intrebarile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la datele din pagina de Contact.

 

1. Folosim doar in avantajul dumneavoastra

Vom folosi datele dumneavoastra doar pentru a va imbunatati experienta de navigare si descoperire a produselor noastre.

2. Asiguram cea mai inalta protectie

Vom proteja datele dumneavoastra ca si cum ar fi ale noastre, la cele mai inalte standarde disponibile.

3. Dumneavoastra decideti ce se intampla cu datele

Recunoastem ca sunteti singurul titular al datelor dumneavoastra si va vom raspunde intotdeauna direct la orice intrebare privind acestea.

4. Fara spam

Nu va vom trimite spam si nu vom da datele dumneavoastra nimanui pentru a va trimite spam.

5. Vom intelege cand nu mai doriti sa colaboram

Daca renuntati sa primiti comunicari de la noi si va stergeti contul, vom sterge datele dumneavoastra dupa un interval de timp, fara o interventie suplimentara din partea dumneavoastra. Nu vom retine date pe care nu mai doriti sa le folosim.

 

Toate informatiile relevante

Cine suntem noi si ce platforme online operam:

SC MACRO SUIN SRL este compania care opereaza site-urile www.macrosuin.ro si www.deliciosuldecostesti.ro

Din acest motiv, in momentul in care va confirmati consimtamantul de a primi informatii din partea noastra puteti opta sa va abonati la ofertele  SC MACROSUIN SRL. Aceasta este o optiune, nu o obligatie. Va respectam decizia 100%.

Ce date personale colectam

In functie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit.

In textele urmatoare regasiti explicatii detaliate, in care va explicam de ce va solicitam anumite date si ce anume facem cu acestea.

Cum folosim numele si informatiile de contact De ce?
Pentru a putea livra comenzile plasate de dumneavoastra pe site-urile noastre Trebuie sa ne furnizati aceste informatii pentru a putea sa executam contractul de vanzare la distanta (asa se numeste comanda online in termeni juridici): este cam greu sa va expediem comanda daca nu stim cum va numiti, unde doriti sa primiti coletul sau cum va poate contacta curierul.
Pentru a va putea expedia mesaje de tip text cu detalii despre statusul comenzilor dumneavoastra. Trebuie sa facem acest lucru pentru a  executa corect contractul incheiat la distanta cu dumneavoastra: ca sa stiti exact cand sosesc produsele.
Pentru a va trimite informatii prin e-mail, SMS sau curier cu privire la noutatile privind produsele MACROSUIN sau serviciile noi adaugate in oferta noastra. Pentru a va tine la curent cu activitatea noastra. Trimitem doar informatii pentru care am primit acceptul dumneavoastra.
Prevenirea fraudelor si detectarea acestora. Pentru a preveni si detecta fraudele care va vizeaza atat pe dumneavoastra, cat si SC MACROSUIN SRL: cazuri nefericite, insa este absolut necesar.
Pentru a putea vizualiza ofertele noastre in timp ce navigati pe internet. Pentru a putea vedea ultimele noutati si promotii adaugate in oferta noastra comerciala.
Pentru a fi la curent cu preferintele dumneavoastra si ale altor clienti. Pentru a va oferi exact lucrurile pe care le asteptati si pentru a fi cu un pas inaintea competitiei.

 

Nume si informatii de contact

Informatii despre telefonul sau laptopul dumneavoastra si modalitatea in care folositi site-urile noastre: adresa IP, tipul dispozitivului electronic si istoricul de browsing 

Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul dumneavoastra si modalitatea in care folositi site-urile noastre De ce?
Pentru a ne imbunatati constant site-urile. Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de cumparaturi.
Pentru a ne proteja site-urile Pentru a preveni si detecta tentativele de frauda savarsite cu privire la dumneavoastra si la compania noastra. Pentru a ne indeplini obligatiile legale de a va proteja datele cu caracter personal.

 

 Cum folosim raspunsurile la tombole, concursuri sau promotii De ce?
Pentru a organiza tombola, concursul sau promotia, conform regulamentului public.  Pentru a ne asigura ca ne respectam obligatiile asumate fata de tine. Daca nu putem folosi raspunsurile tale, nu putem desemna castigatorii.

Raspunsurile la chestionare, concursuri sau promotii

 

Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal, insa daca nu faceti acest lucru nu veti putea cumpara carne si carcase de porc, contactandu-ne direct, prin una din modalitatile expuse in sectiunea Contact, pe site-urile noastre si este posibil sa nu beneficiati de cea mai buna experienta online. Este exclusiv decizia dumneavoastra si o respectam.

Va asiguram ca anonimizam si agregam informatiile dumneavoastra cu caracter personal (ca sa nu puteti fi identificat) si le folosim pentru a testa sistemele IT pe care le utilizam, pentru a imbunatati experienta oferita de site-urile noastre si pentru a dezvolta noi produse si alte servicii conexe.

Durata procesarii datelor cu caracter personal:

Vom pastra informatiile cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cat timp aveti interactiune cu site-urile noastre, pentru timpul necesar onorarii comenzilor plasate de dumneavoastra sau, in cazul in care contactati departamentul vanzari, comercial, pentru intervalul necesar procesarii cererilor dumneavoastra.

Daca ati completat formularul de confirmare consimtamant trimis pe e-mail, parte din campania de newsletter, va informam ca pastram informatiile oferite pentru un interval de 3 ani.

Datele care sunt solicitate de catre autoritatile romane pot fi pastrate, pentru respectarea obligatiilor legale in relatie cu compania noastra, chiar daca contul dumneavoastra de utilizator a fost inchis.

Ce date colectam cu ajutorul cookie-urilor din site-urile noastre

Setam cookieuri pe calculatorul dumneavoastra pentru:

– a retine daca v-am aratat bannerele promotionale cu ofertele (cand este cazul)

– a retine daca sunteti logat in contul dumneavoastra din siteuri (atunci cand doriti sa comentati la postarile prezente pe blogurile din site-urile noastre)

– a retine daca sunteti vizitator nou sau recurent si ce pagini ati vizitat in siteuri (atunci cand vom initia o campanie de Google |Display si/sau remarketing)

– a retine daca v-am afisat optiunea de a va abona la newsletterele noastre

Ce drepturi aveti

Conform noului Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, aveti o multime de drepturi:

 

  • Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi aceasta pagina).
  • Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastra.
  • Dreptul de a solicita corectarea informatiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastra.
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra, de a inceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, in anumite circumstante.
  • Dreptul de a opri comunicarile de marketing prin newsletter (lucru pe care il puteti face folosind optiunea de dezabonare, afisata in footerul fiecarui mail de acest tip, precum si pagina dedicata dezabonarii din site-urile noastre) sau prin telefon (il puteti face contactandu-ne la datele de contact mentionate mai jos).
  • Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor catre dumneavoastra sau un alt furnizor de servicii.
  • Dreptul de a semnala autoritatilor incalcarea drepturilor prevazute de catre Noul Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare in Romania este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

Cum ne puteti contacta

Ne puteti contacta, telephonic sau la urmatoarele adrese:

Ferma: Strada Luncilor 12, Costesti 115200, Arges, Romania, telefon: 0248 672984

Abator: Str. Industriei, nr. 12A, Costesti 115200, Arges, Romania, telefon: 0729 800579

Punct de lucru Pitesti: str. Nicolae Balcescu, nr. 138A, telefon: 0248 282880

Punct de lucru Pitesti: str. Armand Calinescu, nr. 44, telefon: 0248 220308

Persoana desemnata de SC MACRO SUIN SRL in relatia cu clientii si userii site-urilor proprii, pentru a asigura conformitatea respectarii prevederilor Noului Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal este: ANA MARIA SOARE

Mesaje de marketing

Daca ne-ati confirmat acordul, va vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, SMS, telefon sau prin curier, pentru a ne asigura ca dorintele dumneavoastra sunt respectate si sunteti la curent cu toate noutatile si ofertele noastre.

Cum puteti opri receptionarea mesajelor de marketing din partea SC MACRO SUIN SRL:

contactand echipa noastra de asistenta clienti la numarul de telefon: 0248 672984;

trimitand un e-mail, precizand cerintele dumneavoastra;

folosind optiunea de dezabonare prezenta in footerul fiecarui newsletter.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca site-urile SC MACRO SUIN SRL (www.macrosuin.ro si www.deliciosuldecostesti.ro) sunt interconectate si este posibil ca cererile dumneavoastra sa fie procesate in cateva zile.

Faptul ca ati optat sa nu mai receptionati mesaje de marketing nu afecteaza celelalte comunicari cu noi: mailurile de confirmare pentru comenzile plasate, abonarea la alerte de disponibitate ale produselor.