Media

Hranitoarele automatizate din Ferma Macro Suin

Alaptarea naturala a purceilor, in Ferma Macro Suin

Abatorul Macro Suin , la Antena1: Soriciul, deliciu de sezon pentru romani

ZF: Romania are tot mai putine vaci si porci

Efectivele de porcine si bovine ale Romaniei au scazut cu circa o treime de la intrarea in UE pana in prezent, singurul sector care a inflorit in aceasta perioada fiind sectorul ovin, care a crescut cu 15% în 11 ani, potrivit Eurostat. (...)

Romania avea la sfarsitul anului trecut 4,4 milioane capete de porci, cu 32% mai putine animale fata de anul 2007, potrivit sursei citate (n.r. Eurostat). Peste 2 milioane capete de porci a pierdut Romania in perioada 2007-2017.

(...) „A fost o perioada cand pretul carnii de porc era foarte mic, prin 2015-2016, iar producatorii nu au mai populat fermele. Este posibil sa fi scazut si efectivele din randul populatiei, pentru ca oamenii nu mai cresc porci. Oricum, in ultima perioada, in Romania s-au facut investitii si au inceput sa se construiasca ferme de scroafe, maternitati, deci incepem sa ne revenim incet”, a declarat penru ZF Catalin Ene, administratorul Macro Suin, un complex de crestere a porcinelor cu afaceri de 10 mil. euro din judetul Arges.

Sursa: www.zf.ro

Macro Suin, la Viata Satului, din 17 decembrie 2017

Catalin Ene, administrator Macro Suin a vorbit despre companie, la Viata Satului

ZF AGRIBUSINESS 2017

Catalin Ene, administrator Macro Suin: „Romania produce jumatate din carnea de porc care se consuma”

Piata romaneasca de productie de porcine este „volatila”, iar productia de porci din Romania este la jumatatea consumului, a spus Catalin Ene, administratorul Macro Suin, un complex de cresterea a porcinelor cu afaceri de 10 mil. euro din judetul Arges, la conferinta ZF Agribusiness, organizata de Ziarul Financiar.

Ziarul Financiar

MACRO SUIN e in topul primilor 10 crescatori de porci din Romania

MACRO SUIN, LA INDAGRA 2017

MACRO SUIN este prezenta la editia 2017, la targul international de agricultura INDAGRA, organizat la Centrul Expozitional ROMEXPO , intre 25 si 29 octombrie.

FOTO

 

VIDEO

 

PREZENTARE

MACROSUIN : Viata Satului 4/12/2016

APARITII IN MASS-MEDIA