Baza receptie cereale

Depozitele de cereale, functioneaza in incinta fostului FNC Costesti (care pana in 1990, asigura necesarul de furaje concentrate pentru zona de sud a Romaniei), separat de restul activitatilor societatii, avand o capacitate de depozitare autorizata de 20.500 tone. Infrastructura depozitelor, creata inca din anii '70 a fost regandita tehnologic si modernizata mai ales in ultimii trei ani.

Stiind ca de alimentatia cat mai naturala si sanatoasa a suinelor depinde calitatea carnii livrate din abatorul propriu, conditiile de depozitare a cerealelor s-au imbunatatit permanent.

 

In toate spatiile in care se depoziteaza cerealele se aplica proceduri de aerare activa, uscare si racire a cerealelor. Aceste procese se realizeaza cu instalatii fixe si mobile de ultima generatie.

Incarcarea si livrarea cerealelor se face mecanizat cu instalatii de mare capacitate, dar si cu incarcatoare frontale cu brat telescopic.

S-a reconsiderat tehnologia fostei cladiri FNC, astfel incat, in prezent toate celulele au devenit siloz de cereale.

Astazi, putem prelua cereale la o capacitate de peste 100 tone/h, le putem curata prin selectoare concentrice si putem pastra produsul rezultat, in conditii optime, pe parcursul intregului an pana la noua recolta.

 

Achizitionam cereale cu precadere din judetul Arges, dar si din zonele limitrofe (Olt, Teleorman), de regula de la aceeasi furnizori.

Furnizorii nostri sunt partenerii nostri. Ei au castigat acest statut, datorita calitatii superioare a produselor pe care ni le ofera.

Este obligatoriu sa nu facem rabat de la calitate, atunci cand oferim hrana animalelor.