Misiune – Viziune – Valori

MISIUNE

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea productiei de suine, sa intampinam nevoile clientilor cu o productie de inalta calitate, maximizand potentialul calitativ prin investirea in etapele de crestere si evolutie ale suinelor, oferind o productie de calitate superioara.

VIZIUNE

Viziunea noastra este sa fim ecosistemul zootehnic dintre cele mai preferate din Romania, acel loc de unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc experienta si mobilizeaza resurse pentru a crea valoare pentru toti. Angajatii primind un mediu optim de lucru, beneficiind de tehnologie moderna, clientii de un produs de inalta calitate, iar partenerii gasind in noi, de fiecare data, furnizorul de incredere si calitate necontestabile.

VALORI

Avand o traditie de zeci de ani, valorile pe care le-am cultivat si pe care le-am dezvoltat sunt dintre cele mai simple, dar esentiale. Siguranta incontestabila a unui produs, calitatea, respectul fata de colegi, clienti si animale. Suntem constienti ca lucrand asumat, organizat si corect, putem duce mai departe renumele unui lucru bine facut, oferind locuri de munca tinerilor care doresc sa pastreze traditia si care sunt caracterizati de doua atribute: moralitate si integritate. Ne bucuram si ne straduim sa pastram in mediul de lucru pasiunea si implicarea pentru activitatea prestata zi de zi.