Fabrica de nutreturi combinate

Fabrica de nutreturi combinate (FNC) care functioneaza separat de ferma de crestere este recent modernizata si dotata cu instalatii automatizate de ultima generatie (Germania) asigurand hrana pentru cele peste 20.000 capete ce populeaza simultan ferma. 

FNC-ul isi desfasoara activitatea avand implementate standardele internationale al Sistemul de Management HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) SR EN ISO 22000:2005 si SR EN ISO 9001:2015.

Moara fabricii asigura o productivitate de 5 tone/ora pentru realizarea celor 10 retete furajere, care sunt administrate animalelor, functie de etapa de dezvoltare in care se afla porcul. In aceste retete sunt inglobate cereale (grau, orz, porumb, srot de floarea soarelui si de soia), pentru a realiza o hranire cat mai echilibrata a suinelor, din punct de vedere nutritional.

La MACRO SUIN nu se utilizeaza hormoni sau stimulenti de crestere. In FNC-ul nostru se produce nutret exclusiv pentru ferma.

Alimentarea cu cereale brute in FNC se face cu mijloace de transport speciale, iar administrarea acestora se realizeaza ritmic la fiecare hala cu remorca speciala de alimentare.

Pentru ca animalele sa beneficieze de hrana cat mai proaspata, furajele sunt produse si administrate in aceasi zi, hranirea fiind la discretie.