Macro Suin produce carne de porc provenita din animalele sanatoase crescute in propria ferma de suine din orasul Costesti judetul Arges.
Printre produsele de carne obtinute in Abatorul Macro Suin se numara:
- semicarcasa de porc (fara cap si picior anterior)
– spata de porc 3 D fara os si soric
– spata porc 4 D (fara soric, fara rasol)
– spata tennis
– spata de porc fara os, fara soric, fara rasol
– cap de porc - ceafa de porc cu os
– ceafa de porc, fara os
– ciolan de porc cu si fara os - piept de porc cu os si fara
– cotlet de porc cu os si fara
– muschiulet de porc
– sfert pulpa porc, cu picior
– pulpa porc 4 D
– carne porc lucru
– slanina de porc
– organe de porc.
Acestea sunt obtinute astfel incat sa se ridice la nivelul de asteptari ale celor mai exigenti clienti. Buna calitate a carcasei de porc pe care o ofera Macro Suin pe piata romaneasca consumatorilor este data in egala masura de factorii genetici, de hrana naturala folosita in alimentatia porcilor din Ferma Costesti, dar si de tehnica de abatorizare neinvaziva.
Produsele din carne de porc ale Macro Suin comercializate sub marca inregistrata Deliciosul de Costesti pot fi achizitionate fie direct de la punctul de lucru Abator, din orasul Costesti, fie de la macelariile, si pietele din judetul Arges precum si de la colaboratorii nostri din inteaga tara.
Macro Suin este o companie pregatita sa satisfaca atat nevoile de materie prima ale fabricilor si unitatilor de procesare, cat si ale persoanelor fizice care doresc sa achizitioneze carne de porc pentru consum propriu de la o sursa certificate si sigura pentru consum.